HVS felülvizsgálat 2011, 2013
LEADER
LEADER 2013
Helyi Bíráló Bizottság
III. tengely Falumegújítás
III. tengely Vidéki örökség
III. tengely Mikrovállalkozás
III. tengely Turisztika
Rendezvények
Elnökség
Tagok
Találkozók anyagai, jegyzőkönyvek
Felügyelő Bizottság
Tagok
Működési költségek
Munkaszervezet
Elérhetőségek
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
FÓRUM
név:
jelszó:

Beszámoló

2014. december 08. 15:16:24  nyomtatási kép

Nagy Pálinka Manufaktúra Kft. 2012 júliusában nyújtotta be támogatási kérelmét az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztése jogcímre.

A Kft az egykori tejcsarnok épületében alakította ki szeszfőzdéjét, amely hosszú évekig üresen ált.

A kivitelezés 2012 októberben kezdődött meg, és a munkálatok 2014 októberében fejeződtek be. A fejlesztés eredményeképpen, az építési beruházáson felül, beüzemelésre került a mai kornak megfelelő legmodernebb lepárló berendezés, amely biztosítja a hagyományos kétszeri lepárlás lehetőségét. További fontos eredmény, hogy a beruházás eredményeképpen, 1 fő állandó munkavállaló is alkalmazásra került.

A vállalkozás első éves tevékenysége kifejezetten sikeres volt, bíznak benne, hogy a fejlesztés biztosítja a hosszú távú sikeres működést és eredményességet.

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Vasi Őrtorony Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Vidékfejlesztési Minisztérium Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Kormányzati Portál Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Építési Normagyüjtemény Gépkatalógus
Impresszum Jogi Nyilatkozat Adatvédelem