HVS felülvizsgálat 2011, 2013
LEADER
LEADER 2013
Helyi Bíráló Bizottság
III. tengely Falumegújítás
III. tengely Vidéki örökség
III. tengely Mikrovállalkozás
III. tengely Turisztika
Rendezvények
Elnökség
Tagok
Találkozók anyagai, jegyzőkönyvek
Felügyelő Bizottság
Tagok
Működési költségek
Munkaszervezet
Elérhetőségek
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
FÓRUM
név:
jelszó:

Beszámoló

2015. március 02. 16:05:13  nyomtatási kép

Az Öko – Grill Kft a 47/2012. (V. 11.) VM rendelet alapján, mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-ben nyújtandó támogatások jogcímre, nyújtotta be támogatási kérelmét, az Öko – Grill Kft telephelyfejlesztése Nemesbődön.

A vállalkozás ballonos. palackos kiszerelésű ionizált lúgos és oxigénnel dúsított természetes ásványvizet raktároz és forgalmaz. Az értékesítés mellett szolgáltatásuk része az ásványvizet adó gépek kihelyezése is ügyfelekhez.

A beruházás munkálatai 2013 augusztusában kezdték meg és a munkálatokat 2014 novemberében fejezték be.

A fejlesztés eredményeképpen, a vállalkozás telephelyén egy 58 m2-es iroda épület és egy 250 m2 –es könnyűszerkezetes új raktár épület került kialakításra.

A fejlesztés eredményeképpen jelentősen bővült raktározási kapacitásuk. Tevékenységük egyre szélesebb körben ismert. Szolgáltatásukat vállalkozások és önkormányzatok is egyre nagyobb számban veszik igénybe.

További fontos eredmény, hogy a beruházás eredményeképpen, 3 fő állandó munkavállaló munkahelye is megőrzésre került.

 A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Vasi Őrtorony Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Vidékfejlesztési Minisztérium Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Kormányzati Portál Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Építési Normagyüjtemény Gépkatalógus
Impresszum Jogi Nyilatkozat Adatvédelem