HVS felülvizsgálat 2011, 2013
LEADER
LEADER 2013
Helyi Bíráló Bizottság
III. tengely Falumegújítás
III. tengely Vidéki örökség
III. tengely Mikrovállalkozás
III. tengely Turisztika
Rendezvények
Elnökség
Tagok
Találkozók anyagai, jegyzőkönyvek
Felügyelő Bizottság
Tagok
Működési költségek
Munkaszervezet
Elérhetőségek
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
FÓRUM
név:
jelszó:

„Térségi öngondoskodó rendszerek bevezetése a Vasi- Hegyháton és a Rábamentén” zárókonferencia

2015. május 11. 09:40:01  nyomtatási kép

A Pannon Helyi Termékklaszter Nonprofit Kft., a Nádasdi Evangélikus Egyházközség és az UTIRO LEADER Egyesület tisztelettel meghívják a „Térségi öngondoskodó rendszerek bevezetése a Vasi- Hegyháton és a Rábamentén” elnevezésű LEADER térségek közötti együttműködési projekt zárókonferenciájára.

A zárókonferencia helyszíne:

IKSZT – Oszkó, Rákóczi Ferenc utca 53.

A zárókonferencia időpontja:

2015. május 18. hétfő 10.00

A záró konferencia előadásai a civil szervezetek számára is érdekes témákat ígérnek. A konferencián szó lesz az öngondoskodásról, önkéntességről, gyümölcsészetről valamint közösségi kertek létrehozásáról.

A konferencia befejezéseként meglátogatjuk a kialakítás alatt lévő cukrászüzemet Oszkóban. A programot kézi készítésű bonbonok kóstolójával zárjuk.

Előzetes bejelentkezést követően a rendezvényen való részvétel ingyenes. A rendezvényen való részvételi szándékát szíveskedjen jelezni május 14-ig (csütörtök) az inzsol.renata@pannonhelyitermek.hu e-mail címen.



A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Vasi Őrtorony Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Vidékfejlesztési Minisztérium Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Kormányzati Portál Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Építési Normagyüjtemény Gépkatalógus
Impresszum Jogi Nyilatkozat Adatvédelem