HVS felülvizsgálat 2011, 2013
LEADER
LEADER 2013
Helyi Bíráló Bizottság
III. tengely Falumegújítás
III. tengely Vidéki örökség
III. tengely Mikrovállalkozás
III. tengely Turisztika
Rendezvények
Elnökség
Tagok
Találkozók anyagai, jegyzőkönyvek
Felügyelő Bizottság
Tagok
Működési költségek
Munkaszervezet
Elérhetőségek
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
FÓRUM
név:
jelszó:

Beszámoló!

2015. június 08. 18:15:20  nyomtatási kép

Kulturális Faluszépítő Egyesület 2012 februárban  nyújtotta be pályázatát a  Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének, Közösségi helyek és szolgáltatások fejlesztése célterületre.

A pályázat pozitív elbírálásban részesült, 100%-os intenzitással, így 9.026.425 Ft támogatást kapott.

A támogatás a Kulturális Faluszépítő Egyesület a közösségi épület felújítására benyújtott pályázatával nyerte el. Az épület felújítási munkálatai 2013 februárjában kezdődött meg, és a munkálatok 2015 májusban fejeződtek be. A fejlesztés eredményeképpen, a korszerűsítésre került az épület fűtési, használati meleg víz rendszere. Az épületben kialakításra került az egyesület klubhelyisége és a helyi újság szerkesztősége.

A szolgáltatás a hét minden napján elérhető a lakosság számára. A fejlesztésnek köszönhetően  1 fő számára munkahely teremtés is történt.
A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Vasi Őrtorony Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Vidékfejlesztési Minisztérium Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Kormányzati Portál Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Építési Normagyüjtemény Gépkatalógus
Impresszum Jogi Nyilatkozat Adatvédelem