HVS felülvizsgálat 2011, 2013
LEADER
LEADER 2013
Helyi Bíráló Bizottság
III. tengely Falumegújítás
III. tengely Vidéki örökség
III. tengely Mikrovállalkozás
III. tengely Turisztika
Rendezvények
Elnökség
Tagok
Találkozók anyagai, jegyzőkönyvek
Felügyelő Bizottság
Tagok
Működési költségek
Munkaszervezet
Elérhetőségek
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
FÓRUM
név:
jelszó:

Beszámoló!

2015. április 15. 12:55:09  nyomtatási kép
A Marácért Alapítvány a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének, Vasi Örökség bemutatóhelyei célterületre, nyújtotta be pályázatát 2011-ben. A pályázat pozitív elbírálásban részesült, 100%-os intenzitással, így 8.000.000 Ft támogatásban részesült.
A támogatásból a település tűzoltó szerház épülete és a Mária szobra újulhatott meg. Az épületen tető szerkezet felújítása, eső csatornák cseréje, nyílászárók cseréje és az épület belső festése történt meg. Az épület környezete is megújult, kiépítésre került a vízelvezető rendszer, az épület körül térköves járda került kialakításra valamint  parkosítás is történt.
A felújított épületben a falu múzeum kap helyet. Az emlékek, tárgyak megőrzésére, külön tárolók kerültek kialakításra. A jövőben ezekben a vitrinekben kerülnek elhelyezésre az összegyűjtött anyagok (fotók, dokumentumok, de a paraszti életet bemutató eszközök is). A kiállítás anyagának gyűjtése jelenleg  még folyamatban van.


A hozzászóláshoz regisztráció szükséges !

Vasi Őrtorony Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Vidékfejlesztési Minisztérium Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal Kormányzati Portál Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Építési Normagyüjtemény Gépkatalógus
Impresszum Jogi Nyilatkozat Adatvédelem